AJENG KARTIKA – JIK NGENTENI (Masih Menunggu)

Profil AJENG KARTIKA:

AJENG KARTIKA Tulungagung – Jawa Timur .

Mulai bernyanyi sejak kelas 4 SD .

Sudah Rekaman bersama SR PRO, AINI RECORD dan RAJAWALI MITRA MUSIK.

Lagu dangdut, reliqi dan campursari .

Sering ikut perform orkes Dangdut besar di jawa timur .

Lirik : JIK NGENTENI

Wes sewulan iki kowe ra tau ngabari
Wes sewulan iki kowe ra tau nyambangi
Aku dewe ra ngerti
Opo salahku iki
Nganti kowe lungo ora bali bali

Mung siji njalokku kowe ojo ingkar janji
Mung siji njalukku kowe ojo nganti lali
Karo tresnoku iki
Awan bengi sing ngenteni
Yen wes cukup mas ndango enggalo bali

Reff.
Nganti tekan semene aku pancet neng kene
Ra pindah atiku ning lanang liyo
Tapi nek terus ngene nganti kapan kuate
Mugo wae aku iso selawase

Artis : AJENG KARTIKA
Title : JIK NGENTENI
Songwriter : SARAH EMA
Mixing Mastering : MASKA STUDIO KEDIRI